Adrian Helleren

Adrian Helleren

Osteopat M.D.O

Adrian er uddannet osteopat B.Sc i 2023 fra Høyskolen Kristiania i Oslo. Han er autoriseret osteopat i Norge og Danmark.

Adrian er en engageret terapeut, der ønsker, at du som patient sidder tilbage med øget viden og forståelse omkring dine gener. Han besidder den viden og ekspertise, der kræves for at kunne hjælpe patienter med forskellige sundhedsbehov. Gennem en holistisk tilgang til sundhed kan han hjælpe med at lindre muskel- og skeletsmerter, forbedre bevægelighed, håndtere sportsrelaterede skader, lindre fordøjelsesproblemer, mindske stress og fremme generel velvære. Den skræddersyede tilgang til behandling tager i højde for hver patients unikke tilstand og mål, med henblik på at fremme bedre sundhed og livskvalitet.

Adrian er oprindeligt fra Norge og har valgt at følge kærligheden og arbejder nu i Danmark. Ud over klinikken er han en aktiv ung mand med passion for sport og sund mad. Fritiden bruger han sammen med sin kæreste Sofie, enten i fitnesscenteret eller ude sammen med gode venner.

Aktuelt kan Adrian afregne med alle sundhedsforsikringer undtagen Danica og sygesikringen Danmark. Dette kan først ske når dansk autorisation er på plads

Adrian forstår alt dansk, og taler nemt forståeligt norsk, taler yderligere også spansk flydende.

Skriv til Adrian direkte på arhelleren@causaklinikken.dk eller book online.

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

3 + 4 = ?