Kim Dudek

Kim Dudek

Osteopat D.O. M.R.O.DK (autorisationen er søgt og afventer svar)

Fysioterapeut B.Sc.

Kim er uddannet PT, B.Sc. i fysioterapi fra fysioterapeutskolen i København og er siden diplomuddannet til osteopat i 2012 på International Academy of Osteopathy.

Kim stiftede Causaklinikken og har været medejer siden 2008.

Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. ” – Pia C.

Til daglig behandler Kim alle typer patienter og hans erfaring kommer fra arbejde på forskellige privatklinikker samt arbejde med sportsfolk herunder 1.divisionsfodbold, elitevolley og triatlon og har været tilknyttet Boldklubben Skjold, Hvidovre Elitevolley samt Triclub Danmark.

Arbejdet med sportsfolk er kun en del af de klientgrupper Kim behandler. Han behandler også mange andre skavanker i kroppen som f.eks. hovedpiner, ryg-og nakkeproblemer, tennisalbuer, musearm, snurrende fornemmelser i arme og ben og meget mere.

Tilgangen til behandlingen er meget holistisk, hvilket betyder, at Kim kigger på alle kroppens systemer herunder bl.a. det musculo-skeletale system, nervesystemet, kredsløbet, organsystemet og kranie/bækken forhold, for at finde frem til årsagen til problemet.

Jeg finder detektiv arbejdet omkring kroppen utrolig spændende og at kunne tolke kroppens signaler og symptomer og herefter finde årsagen til og give forklaring på, hvorfor netop din krop reagerer, som den gør og hvad du selv kan gøre for at hjælpe den bedst muligt.

Det er detektivarbejdet og den faglige nysgerrighed, som altid er med at holde Kims motivation høj, samt det at kunne hjælpe folk med deres skavanker. Kim er altid seriøs omkring behandlingen og høj faglighed og kvalitet er i højsædet for at opnå det bedst mulige resultat, men det er altid med et smil på læben undervejs.

Kim er selv aktiv og nyder løbeture i skoven samt styrketræning. Han har tidligere været aktiv inden for badminton, fodbold, løb og karate bl.a. Lige nu holder Kim sig mest i gang med løb og nyder at komme i skoven for at blive luftet med en løbetur. Kim er gift med Anne-Mette og sammen har de en lille dreng Mikkel fra 2015. Fritiden bruger Kim på sin familie, venner og på at holde sig i gang med motion, alverdens små projekter i hus og have samt faglig læsning i alle mulige afskygninger.

Kim er Medlem af Registrerede Osteopater Danmark.

Skriv til Kim direkte på e-mail: kd@causaklinikken.dk eller ring/sms på 20288657

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

0 + 8 = ?