Tanja Lagoni

Tanja Lagoni

Osteopat D.O. M.R.O.DK
Autoriseret Osteopat

Fysioterapeut BSc

Tanja er uddannet fysioterapeut B.Sc i 2011 fra Professionshøjskolen Metropol i København og er efterfølgende videreuddannet sig til osteopatIAO i Ghent i 2016. Tanja har været tilknyttet Causaklinikken siden 2015.

Sideløbende med arbejdet som fysioterapeut og osteopat modtager jeg undervisning 3-4 gange om året af speciallæge i manuel medicin, Torben Halberg.

Tanja bruger ofte en ”CTR graf” i sit daglige virke. Det er et undersøgelsesredskab til at diagnostisere dysfunktioner for manuelle terapeuter.  Hun undersøger og behandler altid sine patienter ud fra filosofien om at vi alle er forskellige og sætter en stor ære i at gøre mit bedste hver gang.

Min målsætning er at give patienten en god og professionel oplevelse.

Privat er Tanja gift med Niklas og sammen har de børnene August og Esther. Fritiden bruges oftest i sommerhuset i det sønderjyske hvor Tanja har trådt sine barnesko. Hun har altid haft en meget aktiv hverdag, hvor især håndbold har fyldt meget. Tiden er blevet mere knap i takt med familieforøgelsen og dermed blev håndbolden også lagt på hylden, men en god løbetur eller styrketræning nyder hun stadigvæk gerne.

Tanja afregner med Danmark og alle sundhedsforsikringer

Skriv til Tanja direkte på e-mail: tl@causaklinikken.dk eller ring/sms til hende på 51336932 .

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

0 + 4 = ?