Tanja Lagoni

Tanja Lagoni

Osteopat D.O. M.R.O.DK
Autoriseret Osteopat

Fysioterapeut BSc

Tanja er uddannet fysioterapeut B.Sc i 2011 fra Professionshøjskolen Metropol i København og er efterfølgende videreuddannet sig til osteopatIAO i Ghent i 2016. Tanja har været tilknyttet Causaklinikken siden 2015.

Sideløbende med arbejdet som fysioterapeut og osteopat modtager jeg undervisning 3-4 gange om året af speciallæge i manuel medicin, Torben Halberg.

Tanja bruger ofte en ”CTR graf” i sit daglige virke. Det er et undersøgelsesredskab til at diagnostisere dysfunktioner for manuelle terapeuter.  Hun undersøger og behandler altid sine patienter ud fra filosofien om at vi alle er forskellige og sætter en stor ære i at gøre mit bedste hver gang.

Min målsætning er at give patienten en god og professionel oplevelse.

Privat er Tanja gift med Niklas og sammen har de en søn, August fra 2017. Fritiden bruges oftest i sommerhuset i det sønderjyske hvor Tanja har trådt sine barnesko. Hun har altid haft en meget aktiv hverdag, hvor især håndbold har fyldt meget. Tiden er blevet mere knap i takt med familieforøgelsen og dermed blev håndbolden også lagt på hylden, men en god løbetur eller styrketræning nyder hun stadigvæk gerne.

Tanja er Medlem af Registrerede Osteopater Danmark og autoriseret af sundhedsstyrelsen.

Skriv til Tanja direkte på e-mail: tl@lagoni.dk elle ring/sms til hende på 51336932 .

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

1 + 1 = ?

Osteopat og fysioterapeut i København Logo

Hvad siger andre om Causaklinikken

Charlotte Møller
Charlotte M.
19:27 01 May 20
Fantastisk sted, Tanja har hjulpet mig af med knæ og rygproblemer, og man føler sig helt tryg, kan varmt anbefale
Pia Christensen
Pia C.
11:25 30 Jun 18
Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. Min voksne datter har også gået hos Kim Dudek og været ligeså tilfreds. Jeg kan varmt anbefale ham.
Michael Stærk
Michael S.
16:18 13 Mar 18
Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Hjælper dine skravanker ikke hos fyssen eller kiropraktoren eller lignende, så tøv ikke med at tage forbi ham. Meget rådgivende og kompetent behandler - og stort serviceniveau. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort. det.
Maria Christensen
Maria C.
11:42 15 Nov 17
De fortjener intet mindre end 5 stjerne. De har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. De er gode til at fortælle, hvad de gør og hvorfor de gør det og man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas i klinikken.
Janne Staal
Janne S.
11:46 29 May 17
Fantastisk sted hvor man som person er i centrum...! Kun de varmeste anbefalinger. Bruger Peter Bjergaard, og kan kun varmt anbefale ham.
Medlem af Danske Osteopater

Causa – Klinikken for Osteopati og Fysioterapi
Nørre Søgade 27A. 1th
1370 København K

Telefon: 3336 1306
Email: info@causaklinikken.dk

Åbningstider: Mandag – Fredag 8-17

Betalingsmuligheder osteopat