Jesper Birkedal

Jesper Birkedal

Osteopat D.O. M.R.O.DK

Fysioterapeut BSc

Jesper er autoriseret fysioterapeut siden 2006 og autoriseret osteopat uddannet i 2012 og er medejer og medstifter af Causa – klinikken for osteopati og fysioterapi i 2008.

Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Meget rådgivende og kompetent behandler – og stort serviceniveau” – Michael S.

Jesper er særligt interesseret i hvordan alle systemer i kroppen arbejder sammen, og hvordan de belaster hinanden. “Denne tilgang til kroppen gør det sjovt og spændende at arbejde med de udfordringer patienterne kommer med, fordi jeg mener man bliver bedre til at løse de kroniske problemer man ofte står overfor, og levere bedre forklaringer til patienterne, og samlet set kan man virkelig komme til bunds i årsagerne til at så mange mennesker har kropslige gener.”

Jesper har rigtig mange, hjernerystelse, piskesmæld og migræne patienter, hvor den samlede belastning af kroppens systemer er meget tydelige, og hvor man kan komme meget langt med osteopatiens redskaber.

Generelt, ser Jesper alle typer af skavanker i det daglige, og det mest vigtige for ham er at forklare patienterne hvad der er galt i deres krop, og give sit bedste bud på hvorfor det er opstået. “Jeg oplever at de fleste skavanker opstår uden nogen uheld eller overbelastninger, men de er tit et samlet respons på hvordan mange gamle skavanker pludselig bliver for meget for kroppens evne til at kompensere, og så får man ondt”. Der altid er en situation eller en periode der får bægeret til at flyde over, og her går snakken altid på, det forkerte løft, den dårlige madras, den bløde hotel hovedpude, aircondition, et interval træningspas, forkerte løbesko osv. Men kroppen har været under belastning igennem flere uger måneder og år op til symptomets start, og nu siger den fra.

Med min tilgang, synes jeg det er nemt at forklare patienter hvorfor de står over for mig med symptomer, der for dem er opstået uden nogen årsag. Denne forklaring bliver altid leveret med et smil på læben og med gode råd til hvad folk selv skal gøre for at hjælpe kroppen.

Ved siden af klinikken, er Jesper en småskør familie far, med villa, vovse, kone og børn, der nyder at bruge krop og hjerne, så der bliver læst, gravet i haven, stået på hænder, løbet, cyklet og flyttet jern.

Jesper er Medlem af Registrerede Osteopater Danmark og autoriseret af sundhedsstyrelsen.

Skriv til Jesper direkte på e-mail: jb@causaklinikken.dk elle ring/sms til ham på 22408373.

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

6 + 2 = ?

Osteopat og fysioterapeut i København Logo

Hvad siger andre om Causaklinikken

Charlotte Møller
Charlotte M.
19:27 01 May 20
Fantastisk sted, Tanja har hjulpet mig af med knæ og rygproblemer, og man føler sig helt tryg, kan varmt anbefale
Pia Christensen
Pia C.
11:25 30 Jun 18
Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. Min voksne datter har også gået hos Kim Dudek og været ligeså tilfreds. Jeg kan varmt anbefale ham.
Michael Stærk
Michael S.
16:18 13 Mar 18
Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Hjælper dine skravanker ikke hos fyssen eller kiropraktoren eller lignende, så tøv ikke med at tage forbi ham. Meget rådgivende og kompetent behandler - og stort serviceniveau. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort. det.
Maria Christensen
Maria C.
11:42 15 Nov 17
De fortjener intet mindre end 5 stjerne. De har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. De er gode til at fortælle, hvad de gør og hvorfor de gør det og man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas i klinikken.
Janne Staal
Janne S.
11:46 29 May 17
Fantastisk sted hvor man som person er i centrum...! Kun de varmeste anbefalinger. Bruger Peter Bjergaard, og kan kun varmt anbefale ham.
Medlem af Danske Osteopater

Causa – Klinikken for Osteopati og Fysioterapi
Nørre Søgade 27A. 1th
1370 København K

Telefon: 3336 1306
Email: info@causaklinikken.dk

Åbningstider: Mandag – Fredag 8-17

Betalingsmuligheder osteopat