Jesper Birkedal

Jesper Birkedal

Autoriseret Osteopat DO - M.D.O

Fysioterapeut BSc

Jesper er autoriseret fysioterapeut siden 2006 og autoriseret osteopat uddannet i 2012 og er ejer af Causa – klinikken for osteopati og fysioterapi

Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Meget rådgivende og kompetent behandler – og stort serviceniveau” – Michael S.

Jesper er særligt interesseret i hvordan alle systemer i kroppen arbejder sammen, og hvordan de belaster hinanden. “Denne tilgang til kroppen gør det sjovt og spændende at arbejde med de udfordringer patienterne kommer med, fordi jeg mener man bliver bedre til at løse de kroniske problemer man ofte står overfor, og levere bedre forklaringer til patienterne, og samlet set kan man virkelig komme til bunds i årsagerne til at så mange mennesker har kropslige gener.”

Jesper har rigtig mange, hjernerystelse, piskesmæld og migræne patienter, hvor den samlede belastning af kroppens systemer er meget tydelige, og hvor man kan komme meget langt med osteopatiens redskaber.

Generelt, ser Jesper alle typer af skavanker i det daglige, og det mest vigtige for ham er at forklare patienterne hvad der er galt i deres krop, og give sit bedste bud på hvorfor det er opstået. “Jeg oplever at de fleste skavanker opstår uden nogen uheld eller overbelastninger, men de er tit et samlet respons på hvordan mange gamle skavanker pludselig bliver for meget for kroppens evne til at kompensere, og så får man ondt”. Der altid er en situation eller en periode der får bægeret til at flyde over, og her går snakken altid på, det forkerte løft, den dårlige madras, den bløde hotel hovedpude, aircondition, et interval træningspas, forkerte løbesko osv. Men kroppen har været under belastning igennem flere uger måneder og år op til symptomets start, og nu siger den fra.

Med min tilgang, synes jeg det er nemt at forklare patienter hvorfor de står over for mig med symptomer, der for dem er opstået uden nogen årsag. Denne forklaring bliver altid leveret med et smil på læben og med gode råd til hvad folk selv skal gøre for at hjælpe kroppen.

Ved siden af klinikken, er Jesper en småskør familie far, med villa, vovse, kone og børn, der nyder at bruge krop og hjerne, så der bliver læst, gravet i haven, stået på hænder, løbet, cyklet og flyttet jern.

Jesper afregner med Danmark og alle sundhedsforsikringer

Skriv til Jesper direkte på e-mail: jb@causaklinikken.dk elle ring/sms til ham på 22408373.

Causa er medlem af Danske Osteopater

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

2 + 5 = ?