Benjamin

Benjamin

Fysioterapeut PT, MSc, og Stud Osteopat

Benjamin er autoriseret fysioterapeut studerer osteopati på 3. år hos International Academy of Osteopathy (IAO). Benjamin har herudover studeret sportspsykologi på kandidatuddannelsen i fysioterapi.

Benjamin behandler alle typer af patienter og han har stor erfaring med behandling af idrætsskader efter arbejde på sportsklinik i 6 år. Benjamin har behandlet atleter i et bredt spektrum af sportsgrene, alt fra fodbold til brasiliansk jiu-jitsu. Han har behandlet og vejledt eliteatleter indenfor crossfit, obstacle course racing, løb og militær 5 kamp, som blandt andet har opnået at blive europamestre og verdensmestre i deres respektive sportsgrene. Benjamin er selv aktiv sportsatlet i taekwondo og har været på landsholdet siden 2008. Han har selv været terapeut på det danske taekwondolandshold. I 2017 opnåede Benjamin selv at blive europamester.

Behandling af sportsatleter er kun en del af målgruppen Benjamin behandler. Han har også erfaring af behandling af andre smerter og problematikker i kroppen som f.eks. diskusprolapser, hovedpine, skuldersmerter, nerve af klemning og udstråling, tennisalbue, rygsmerter, skinnebensbetændelse, forstuvede ankler, svangsene betændelse, mm.Årsagen til skaden er opstået kan være forskellig fra elitesportsatlet til almene mennesker, men mekanismen bag skaden og hvordan kroppen bliver påvirket er ens for os alle.

Benjamins arbejdstilgang er holistisk, han tager udgangspunkt i, hvordan alle kroppens systemer hænger sammen og påvirker hinanden. Han er faglig nysgerrig og finder interesse i at finde de bagvedliggende årsager til hvorfor smerterne opstår for klienten. Han finder motivation i at determinere hvordan kroppens systemer belastes og hvordan smerter kan opleves et sted, men stammer fra en problematik et andet sted i kroppen. 

Udover at arbejde i Causa, arbejder Benjamin også 3 dage om ugen som taekwondo instruktør og atlet i en svensk taekwondoklub i Stockholm. Hans fremtidsudsigter er at blive europamester igen og vinde verdensmesterskaberne. Benjamin har i sin ungdomstid også dyrket andre sportsgrene, så som fodbold og svømning og er generelt interesseret i sport og træning. Benjamins motivation er at hjælpe andre mennesker og være med til at skabe en forskel for den enkelte person.

Benjamin afregner med Danmark og alle sundhedsforsikringer, vær dog opmærksom på at Benjamin er osteopatstuderende, så forsikringen skal godkendes til fysioterapi, og at beløbet forsikringen dækker er lavere end ved osteopati.

Priserne der står ved online booking bliver reguleret ved afregning

Skriv til Benjamin direkte på email: bhh@causaklinikken.dk eller ring til klinikken på 33361306

Osteopat i København

Spørgsmål? Kontakt Causaklinikken:

2 + 2 = ?