Tennisalbue

Af Osteopat D.O. M.R.O.DK, Kim Juel Dudek

Hvad er tennisalbue:

Tennisalbue er en lokal irritation af de muskler der hæfter på oversiden af albuen. Disse muskler bruges til at løfte håndleddet og strække fingrene. Tennisalbuen er en lidelse der minde om golfalbue, men den sidder på modsatte side af golfalbuen.

Årsager til tennisalbue:

Mange pc-brugere døjer med tennisalbue eller musearm som det også kaldes. Ofte får musen skylden, og ofte forsøges der med ny mus, skifte musen til den anden arm, købe hæve sænke bord etc. Men tænk igen, hvorfor får naboen der sidder og bruger præcis lige så meget mus som jeg selv, ikke problemer?

Årsagerne til tennisalbue kan være:

  • Overbelastning af musklerne på oversiden af underarmen. Dette kan give anledning til blokering af leddet mellem spolebenet og overarmsbenet (det radio-humerale led) som en reaktion herpå trækker ledkapslen sig sammen og giver lokale smerter.
  • Generel hævelse i kroppen
  • Afklemte nerver og blodkar i armen
  • Nedsat bevægelse i albuen
Osteopat i København, Behandling af arm

Hvordan behandler vi tennisalbue

Osteopat og fysioterapeut i København Logo

Hvad siger andre om Causaklinikken

Charlotte Møller
Charlotte M.
19:27 01 May 20
Fantastisk sted, Tanja har hjulpet mig af med knæ og rygproblemer, og man føler sig helt tryg, kan varmt anbefale
Pia Christensen
Pia C.
11:25 30 Jun 18
Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. Min voksne datter har også gået hos Kim Dudek og været ligeså tilfreds. Jeg kan varmt anbefale ham.
Michael Stærk
Michael S.
16:18 13 Mar 18
Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Hjælper dine skravanker ikke hos fyssen eller kiropraktoren eller lignende, så tøv ikke med at tage forbi ham. Meget rådgivende og kompetent behandler - og stort serviceniveau. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort. det.
Maria Christensen
Maria C.
11:42 15 Nov 17
De fortjener intet mindre end 5 stjerne. De har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. De er gode til at fortælle, hvad de gør og hvorfor de gør det og man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas i klinikken.
Janne Staal
Janne S.
11:46 29 May 17
Fantastisk sted hvor man som person er i centrum...! Kun de varmeste anbefalinger. Bruger Peter Bjergaard, og kan kun varmt anbefale ham.
Medlem af Danske Osteopater

Causa – Klinikken for Osteopati og Fysioterapi
Nørre Søgade 27A. 1th
1370 København K

Telefon: 3336 1306
Email: info@causaklinikken.dk

Åbningstider: Mandag – Fredag 8-17

Betalingsmuligheder osteopat