Golfalbue

Af Osteopat D.O. M.R.O.DK, Kim Juel Dudek

Hvad er golfalbue:

Golfalbue er en irritation af de muskler der hæfter på indersiden af albuen. Symptomer er smerter i dette område, ved brug af hånden, specielt klemmefunktionen er påvirket.

Denne lidelse er ikke så hyppig, men er i princippet samme type lidelse som en tennisalbue, bare på den anden side af albuen.

Årsager til golfalbue:

Årsagen til golfalbue ligger som regel ikke albuen, det er bare her symptomerne bliver udløst.

Problemet ligger ofte i skulderen og nakken, her bliver nerver og blodkar ofte afklemt, ikke noget man nødvendigvis mærker, men der opstår en generel irritationstilstand der pludselig udløser smerten i albuen.

Det kan være efter man er begyndt at spille squash, har klippet hæk, eller andre ganske almindelige ting. Folk søger tit at forstå hvad de gjort forkert, men de har ikke gjort noget forkert. Smerterne kommer som et tegn på at noget er overbelastet.

Osteopat i København, Behandling af arm

Hvordan behandler vi golfalbue

Ofte går symptomerne væk når man behandler skulderen og nakken. Herved fjernes den generelle irritation af nerver og blodkar, og væk er albuesmerterne.

Osteopat og fysioterapeut i København Logo

Hvad siger andre om Causaklinikken

Charlotte Møller
Charlotte M.
19:27 01 May 20
Fantastisk sted, Tanja har hjulpet mig af med knæ og rygproblemer, og man føler sig helt tryg, kan varmt anbefale
Pia Christensen
Pia C.
11:25 30 Jun 18
Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. Min voksne datter har også gået hos Kim Dudek og været ligeså tilfreds. Jeg kan varmt anbefale ham.
Michael Stærk
Michael S.
16:18 13 Mar 18
Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Hjælper dine skravanker ikke hos fyssen eller kiropraktoren eller lignende, så tøv ikke med at tage forbi ham. Meget rådgivende og kompetent behandler - og stort serviceniveau. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort. det.
Maria Christensen
Maria C.
11:42 15 Nov 17
De fortjener intet mindre end 5 stjerne. De har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. De er gode til at fortælle, hvad de gør og hvorfor de gør det og man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas i klinikken.
Janne Staal
Janne S.
11:46 29 May 17
Fantastisk sted hvor man som person er i centrum...! Kun de varmeste anbefalinger. Bruger Peter Bjergaard, og kan kun varmt anbefale ham.
Medlem af Danske Osteopater

Causa – Klinikken for Osteopati og Fysioterapi
Nørre Søgade 27A. 1th
1370 København K

Telefon: 3336 1306
Email: info@causaklinikken.dk

Åbningstider: Mandag – Fredag 8-17

Betalingsmuligheder osteopat