Bækkenløsning

Hos Causa har vi stor erfaring i at behandle bækkenløsning. I princippet får ALLE gravide bækkenløsning, ellers kan man ikke føde, men dem der får smerter af det, er efter vores erfaring dem hvor der er problemer med bækkenets bevægelse INDEN de bliver gravide.

Skævheder og stivheder omkring bækkenet er næsten umuligt ikke at bygge op, og det gælder begge køn. der er mange årsager til stivhed i vævet omkring bækkenet. f.eks

  • Arvæv fra blindtarms operationer, kejsersnit, mave/tarm operationer
  • Stivheder i anklerne, fra f.eks forstuvninger, ankel operationer
  • Sidde for meget på bækkenet gør det stift
  • Traumer: cykelstyrt, sport, biluheld, alm. fald på bækkenet og haleben.
  • Fordøjelsesproblemer
  • Kompensationer fra stivheder andre steder i kroppen

Når disse stivheder især i bindevævet, påvirkes af de hormoner der løsner på bækkenet, kan det uden tvivl forstærke problemer der er tilstede i forvejen, og så stemples man med diagnosen bækkenløsning.

Nogen gravide bliver meget overrasket og at blive ramt i disse problemer, da de aldrig har haft problemer med bækken eller ryg før, men helt rolig, der kan gøres rigtig meget for at komme nemmere igennem graviditeten. De osteopatisk redskaber vi besidder og vores erfaring gør at vi kan hjælpe stort set alle. Nogen har brug for hjælp med ugers mellemrum, indtil termin, andre kan hurtig hjælpes, og så kører det resten af graviditeten.

Med vores erfaring på området anbefaler vi at når du finder ud af at du er gravid, så kom til et check, hvor vi kigger det hele igennem, og ligger en plan for resten af graviditeten. Ligeså anbefaler vi også at du kigger forbi engang når fødslen er vel overstået til et lignende check. Her kan man især forebygge at de belastninger kroppen har været igennem ikke sætter gang i problemer i kroppen fremadrettet.

Send dit spørgsmål eller lad os kontakte dig:

2 + 0 = ?