Vi åbner gradvist op igen med øget aktivitet pr. 20. april 2020!

Vi åbner igen for behandlinger:

Grundet den positive udvikling af Corona¬virus/covid-19 samt anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen og regeringen må vi nu åbne gradvist op på klinikken for behandlinger.

Vi forsøger fortsat at prioritere vores kunder ved at tage de mest kritiske først og herefter gradvist åbne op for alle igen forhåbentlig inden for kort tid.

Du vil blive kontaktet mhp. på en forhåndsvurdering inden du møder op på klinikken ift. almen helbred, smitterisiko m.m.

Inden du kontakter os for en ny tid:

Hvis du har været i tæt kontakt med en person med COVID-19 eller oplevet symptomer på denne inden for de sidste 14 dage SKAL du kontakte egen læge. Følgende symptomer kunne være tegn på COVID-19:

 • Nyopstået hoste
 • Feber
 • Vejrtrækningsbesvær
 • Sygdom over flere dage
 • Manglende bedring af symptomer
 • Forværring af symptomer

Har du oplevet ovenstående skal du kontakte egen læge og mhp. på at blive testet for COVID 19.

Vi har iværksat ekstra hygiejnetiltag

Der er iværksat hygiejne tiltag på klinikken, som sundhedsstyrelsen anbefaler og vi gør derfor alt for at minimere smitterisiko samt at kunne behandle forsvarligt for både kunder og ansatte.

Sådan booker du tid: Kontakt os via e-mail eller telefon

Vores online-booking er efter Sundhedsstyrelsen anbefalinger sat på hold det næste stykke tid, så derfor må vi bede jer om at kontakte jeres behandler via mail, telefon eller sms ift. at booke en ny tid. Se kontakt oplysninger på vores hjemmeside www.causaklinikken.dk eller herunder:

Kontakt klinikken:

Hvis der er spørgsmål kan du kontakte klinikken på følgende måder:

 • Tlf. 33361306
 • Via mail info@causaklinikken.dk

Kontakt din behandler

Du kan også kontakte den enkelte behandler direkte pp telefon, mail eller sms:

 • tl@causaklinikken.dk, mobil: 51336932
 • pbk@causaklinikken.dk, mobil: 51809249
 • jb@causaklinikken.dk, mobil: 22408373
 • kd@causaklinikken.dk, mobil: 20288657

Vi håber på forståelse for, at det i denne periode vil kunne tage lidt længere tid at få booket en aftale, men vi bestræber os på at gøre det så hurtigt som muligt efter Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Vi har fuld forståelse for, at ikke alle måske vil føle sig trygge ved at komme til behandling endnu pga smitterisiko. I er fortsat velkommen til at sparre med jeres behandlere via tlf, mail eller sms.

Vi glæder os til at se jer på klinikken og til at få lov til at hjælpe.

Osteopat og fysioterapeut i København Logo

Hvad siger andre om Causaklinikken

Charlotte Møller
Charlotte M.
19:27 01 May 20
Fantastisk sted, Tanja har hjulpet mig af med knæ og rygproblemer, og man føler sig helt tryg, kan varmt anbefale
Pia Christensen
Pia C.
11:25 30 Jun 18
Jeg har gennem en årrække haft Kim Dudek som behandler og har altid fået en yderst kompetent behandling samt svar på alle mine spørgsmål. Min voksne datter har også gået hos Kim Dudek og været ligeså tilfreds. Jeg kan varmt anbefale ham.
Michael Stærk
Michael S.
16:18 13 Mar 18
Jesper Birkedal har udført mirakler for mig flere gange. Hjælper dine skravanker ikke hos fyssen eller kiropraktoren eller lignende, så tøv ikke med at tage forbi ham. Meget rådgivende og kompetent behandler - og stort serviceniveau. Kunne jeg give mere end 5 stjerner, så havde jeg gjort. det.
Maria Christensen
Maria C.
11:42 15 Nov 17
De fortjener intet mindre end 5 stjerne. De har virkelig meget viden om kroppen, og hvordan den fungerer. De er gode til at fortælle, hvad de gør og hvorfor de gør det og man føler sig i trygge hænder og altid godt tilpas i klinikken.
Janne Staal
Janne S.
11:46 29 May 17
Fantastisk sted hvor man som person er i centrum...! Kun de varmeste anbefalinger. Bruger Peter Bjergaard, og kan kun varmt anbefale ham.
Medlem af Danske Osteopater

Causa – Klinikken for Osteopati og Fysioterapi
Nørre Søgade 27A. 1th
1370 København K

Telefon: 3336 1306
Email: info@causaklinikken.dk

Åbningstider: Mandag – Fredag 8-17

Betalingsmuligheder osteopat